Jolly Jumpers blij met nieuwe sponsorJolly Jumpers presenteren met trots hun nieuwe sponsor (Foto: Eigen foto)
Van de redactie | 19-11-2020
TUBBERGEN - Expert Tubbergen is de nieuwe Premium Partner van basketbalvereniging Jolly Jumpers uit Tubbergen.

De elektronicawinkel ondersteunt het komende jaar de Eredivisieploeg om de sportieve ambities van het team verder te kunnen ontwikkelen. 

De samenwerking tussen Jolly Jumpers en Expert Tubbergen is een goede combinatie, vindt ondernemer Erik Braakhuis van Expert Tubbergen: “Met Jolly Jumpers scoort Expert Tubbergen. We zijn trots dat we op deze manier de vereniging en Dames 1 kunnen ondersteunen. Met dezelfde topsportmentaliteit die wij in onze service leggen, brengt Jolly Jumpers het basketbalspelletje in de regio.”

Met deze partnering wordt er wederom een stap gezet in de opbouw van de sportieve ambities van Jolly Jumpers. Ook de basketbalploeg is blij met de steun van Expert Tubbergen. Het logo van Expert krijgt daarnaast plek op het shirt van Dames 1. Ard Mulder van de Sponsorcommissie van Jolly Jumpers: “Wij zijn zeer blij met deze ontwikkeling van partnering en vinden dit een mooi voorbeeld van hoe partnering kan groeien. Eigenaar Erik Braakhuis en Niek Lucas zijn geen onbekenden voor de vereniging: al jaren ondersteunen zij de club. Wij zijn dan ook blij dat we onze partnerschap hebben kunnen laten groeien. Gezamenlijk kunnen we topsport en breedtesport in Tubbergen laten groeien. We zijn dan ook trots dat we met hen de volgende stap hebben kunnen nemen.”
Volg ons