Van de redactie | 09-11-2020
WIERDEN – Colin Kok uit Wierden heeft plaats 37 toebedeeld gekregen op de concept-kandidatenlijst van Groen Links voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Kok (36) is voorzitter van GroenLinks Overijssel. Kok, sinds 2017 lid en sinds 2019 de voorzitter van GroenLinks Overijssel, is tevreden met zijn plek op de lijst. “Ik ben blij dat ik een plek heb gekregen op de lijst, gezien de ervaringen die ik de afgelopen 4 jaar heb opgedaan.”

Het is zijn ambitie om in de toekomst hoger op een lijst te komen. “Ik denk ook dat ik dat in me heb. De komende 4 jaar wil ik tijd en energie steken in mijn ontwikkeling. Het feit dat mijn talent erkend is door de kandidatencommissie is voor mij motiverend om de volgende stap te zetten.”

Kok geeft aan zich met zijn kandidatuur in te willen zetten voor een betere vertegenwoordiging van de regio Twente, MBO’ers in de politiek en een meer duurzame en eerlijke samenleving.

Hij vindt zichzelf een idealistisch, sociale, gedreven en verbindende kandidaat die met zijn ontwapenende houding en goede manier van vertellen een hele nieuwe groep kiezers hoopt aan te spreken.

De lijst van GroenLinks zal op maandag 30 november definitief worden vastgesteld na een online ledenreferendum.
Volg ons