Van de redactie | 25-10-2020
LOSSER - De gemeenteraad van Losser heeft deze maand de detailhandelsvisie aangenomen. Daarmee komt er tot en met 2023 een bedrag van 500.000 euro beschikbaar voor subsidies voor ondernemers uit de detailhandel.

Het gaat om subsidies voor plannen voor gevelverbetering, verplaatsing van een detailhandelsbedrijf naar het kernwinkelgebied en transformatie van een pand.

Onder plannen van gevelverbetering vallen de ontwerpkosten en dit geld ook voor de plannen voor transformatie. Onder het transformeren van een pand vallen het verbouwen en aanpassen van het pand, waarvan de winkel is verplaatst naar het kernwinkelgebied, naar een andere bestemming. 

Meer informatie 

Meer informatie is te vinden op www.losser.nl. Aanvraagformulieren zijn hier ook te vinden of af te halen in het gemeentehuis. Met ondernemersvragen of voor meer informatie over de subsidieregelingen kan er contact op genomen worden met Karin Suthof. Op werkdagen is zij te bereiken door te bellen naar 053 5377528 of te mailen naar k.suthof@losser.nl
Volg ons