Ondernemers Losser brengen mondkapje uit: ‘Mooi da’j met doot!’Het mondkapje 'Mooi da'j met doot' (Foto: Bob Volmer)
Van de redactie | 12-10-2020
LOSSER – Na een aantal verontrustende berichten over de toename van de coronabesmettingen in Losser zijn er een aantal acties uitgekomen. Een aantal ondernemers hebben samen gezorgd voor het mondkapje ‘Mooi da’j met doot!’.

“Bij de Samenwerkende Ondernemers Gemeente Losser kwamen er toch wel verontrustende berichten binnen, met name vanuit de ondernemers in de Gemeente Losser. Hieronder vallen ook onder andere De Lutte, de Dorpstraat Specialisten en Ondernemers Club Overdinkel. Het ging over de toename van de coronagevallen in de Gemeente Losser,” aldus Bob Volmer.

Jan Riesewijk

De tekst is gecontroleerd door Jan Riesewijk. “Die heeft er verstand van en de spellingscontrole uitgevoerd, dat kon niet in Word.”

Kleine moeite

Volmer besluit: “Die mondkapjes zijn niet erg om te dragen en dat is ook wat we willen uitstralen. Let op elkaar, draag nou zo’n kapje. Het is een kleine moeite. Baad het niet, dan schaadt het niet. Misschien voorkomen we er wel heel veel ellende mee. Dat is wat wij positief willen uitdragen. Wij hopen van harte dat dit dermate breed word uitgedragen en dat er ook naar geluisterd word nu. Dan hopen we dat in heel Twente dit mondkapje gedragen kan worden.”

Kopen?

Op hele korte termijn zijn ze te vinden in de winkels in het centrum van Losser. Daarnaast kunnen we ook stellen dat de prijs dermate laag zijn en overal genoeg verkrijgbaar zijn en dat er eigenlijk geen belemmering mag zijn om ze te dragen,” aldus Volmer.
Volg ons