Verharding Grensweg Langeveen afgerondDe grensweg in Tubbergen is verhard (Foto: Gemeente Tubbergen)
Van de redactie | 01-10-2020
LANGEVEEN - De verharding van een stukje Grensweg in Langeveen is afgerond.

De wens van de omwonenden van de Grensweg om de verharding te verlengen werd op de agenda van het Maatschappelijk Akkoord Tubbergen gezet.
De Grensweg was al deels verhard, dat is nu verlengd 160 meter.

Wethouder Erik Volmerink ging langs om te kijken. “Het onverharde deel van de grensweg zorgde voor veel stofoverlast bij bewoners”, meldt hij. “De Dorpsraad en met name oud-voorzitter Gerard Averes en huidig voorzitter Gerbert Jan Hendriksen, hebben zich er hard voor gemaakt om dit probleem op te lossen, en met succes.”

“In principe gaan we zandwegen natuurlijk niet verharden”, geeft Volmerink aan. “Maar dit was een unieke situatie waar erg veel overlast was en dan is het goed om samen te kijken wat mogelijk is. Ik ben blij dat de gemeenteraad ook heeft besloten ging om hiervoor wel budget vrij te maken.”

Op de foto (v.l.n.r.): Gerard Averes (oud-voorzitter Dorpsraad Langeveen), wethouder Erik Volmerink, Herbert Jan Hendrisen (huidig voorzitter Dorpsraad), Frank Wiefferink (ambtenaar Noaberkracht Dinkelland Tubbergen) en Gerrit Olthof (bewoner aan de Grensweg).
Volg ons