Nog meer groene scooters in TwenteDe scooters van GO Sharing als groen alternatief voor vervuilende autoritten. (Foto: GO Sharing)
Van de redactie | 18-09-2020
HENGELO – Meer 'gezonde' scooters, minder vervuilende autoritten: Hengelo is de volgende Twentse stad die zich heeft aangesloten bij het project met elektrische scooters.

Eerder sloot Enschede zich al aan bij het bedrijf GO Sharing, een startup dat elektrische scooters aanbiedt die 24/7 beschikbaar zijn op vaste locaties. Het bedrijf heeft als ambitie om duurzaam vervoer voor iedereen toegankelijk te maken.

De groene scooters moeten deelvervoer stimuleren en het reizen gemakkelijker maken. “We geloven dat we hiermee een innovatief en duurzaam alternatief te bieden voor vervuilende autoritten, zowel binnenstedelijk als regionaal,” aldus de mensen achter GO Sharing.
In andere steden blijken de scooters populair onder verschillende doelgroepen, van inwoners, ondernemers, studenten tot dagjesmensen.

De scooters zijn via de GO Sharing-app op ritbasis te huren. Dit betekent dat gebruikers niet aan een abonnement vastzitten en alleen betalen voor de tijd dat zij de dienst gebruiken.
Volg ons